Hucul Fesztivál (Jósvafő)

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság által, 2017. 12. 08.-án, Jósvafőn megrendezésre került ’Megyei Hucul Napon’ bemutatkozott az Abaúj Tájegységi Értéktár Bizottság. A tájegység gasztronómiai értékei közül soros laskát (szilvalekvár / sárgabarack lekvár), lábatlan tyúkot (hagymás / hagyma nélküli), fecskefarkat (kókuszos / diós) és kesely lángost lehetett kóstolni, amelyhez Márai fröccsöt kínáltunk.

 

25487401 921584484682287 3362580986223482810 o

 

25487503 921584324682303 3497052196961330909 o

 

25353786 921584254682310 2840551292006487009 n

 

                                                                                             

Sándor Róbert